Редактор: e-mail: Снимка ПиксабейПарадът на победата през 2021 г. ще се проведе,

...
Редактор: e-mail: Снимка ПиксабейПарадът на победата през 2021 г. ще се проведе,
Коментари Харесай

Гласът на Путин: Парадът на победата ще се проведе

Редактор: 

e-mail: 

Снимка Пиксабей

Парадът на успеха през 2021 година ще се организира, съобщи прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков. Това значи, че огромното събитие ще се състои, макар пандемията от ковид.

" Фактът, че ще има церемониал, е категоричен. Знаете, че даже през 2020 година имаше церемониал, тъй че ще има церемониал, без подозрение за това  ", сподели представителят на Кремъл, отбелязвайки, че е прекомерно рано да се приказва за дата.

Припомяме, че предходната година, заради пандемията на ковид, парадът в чест на 75-годишнината от Победата беше отсрочен от 9 май за 24 юни. Пешеходни колони с над 13 000 военнослужещи минаха през основния площад на страната, съпроводени от военна техника и авиация. Това беше следено от съветският президент Владимир Путин, който откри парада, лидери на 10 непознати страни, както и от десетки ветерани от Великата отечествена война.

Превод: " Петел "

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР